Nis

Anaokulumuz tarafından hazırlanan 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama töreninden...

Mrt

Dönmeyi düşünmediler bile. Cennet vatanın kutsal şehitleri, ruhunuz şad olsun.

Tüm dünyaya Türklerin eğilmeyeceğini gösterdiğimiz büyük zaferi yıl dönümünü kutluyoruz.

Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını bu önemli günde bir kez daha anıyor, istiklal uğruna ezelden bu yana hayatını kaybetmiş tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.

Çanakkale geçilmedi, geçilemez!

Mrt

OKUL  AİLE BİRLİĞİMİZİN 01  KASIM 2023 - 13 MART 2024 TARİHLERİ ARASI GELİR GİDER TABLOSU  AŞAĞIDAKİ  GİBİDİR.

Mrt

Bugün, İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yılında, o büyük kararı ve milli iradeyi bir kez daha anıyoruz. Bu marş, Türk milletinin tarih boyunca gösterdiği kararlılığı, birlik ve beraberlik ruhunu yansıtan eşsiz bir destandır. İstiklal Marşı, yüreklerimizde sonsuza kadar yaşayacak olan milli bir mirastır. Bu büyük mirası korumak ve gelecek nesillere aktarmak hepimizin ortak sorumluluğudur. 103. yıl dönümünde, İstiklal Marşı'nın ruhunu ve önemini bir kez daha hissediyor, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u bir kez daha minnetle anıyoruz.

Şbt

2023-2024 Eğitim ve öğretim yılı 2.dönem başı sorumluluk sınav programı aşağıdaki linktedir. Sınav tarihlerini lütfen iyice inceleyiniz. Program sonundaki açıkmalara dikkat ediniz. Başarılar dileriz.

Ock

Okulumuzda 2.dönem başı sorumluluk sınavları  6 Şubat 2024 tarihinde başlayacaktır. Mezun olamayan   12.sınıf  beklemeli  öğrenciler ile ara sınıflarda  devamsızlık yaparak  okula devam etmeyen  öğrenciler en geç 30 Ocak 2024 tarihi  saat  17.00 ' ye kadar  okula gelerek sınav için  dilekçe vermeleri gereklidir.Okula devam eden öğrenciler için böyle bir dilekçe mecburiyeti yoktur.  Dilekçe vermeyenler  sınavlara   katılamayacaklardır.İlgili yönetmelik maddesi aşağıdadır .Sınav takvimi kısa sürede duyurulacaktır.

Ock

Okulumuzda yeni gelen personeller nedeniyle  ders proğramımız güncellenmiştir. Güncellenen ders  proğramımız aşağıda linktedir. Proğram 08.01.2024 tarihinden itibaren geçerlidir.

Ara

2023-2024  Eğitim ve öğretim yılında Bakanlığımızca  uygulamaya konulan ortak sınavları detaylıca  açıklayan video aşağıdaki linktedir.

Ara

2023-2024 Eğitim ve öğretim yılı 1.dönem 2.ortak  sınav tarihleri aşağıdaki linklerde sınıf düzeyinde belirtilmiştir . Sınav tarihlerinin sonundaki açıklama kısımlarını lütfen dikkatlice okuyunuz.Başarılar dileriz.