OKULUMUZDAN FOTOĞRAFLAR.

Şbt

SEVGİLİ ÖĞRETMENLERİMİZ, VELİLERİMİZ, ÖĞRENCİLERİMİZ VE MEZUNLARIMIZ DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERİLMEK ÜZERE  GIDA YARDIMLARINIZI  BEKLİYORUZ. BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR!

Ekm

Okul Aile Birliğimizin yönetim kurulu çalışmalarının denetlenmesi sonucu  denetim kurulunca  hazırlanan yıllık çalışma raporudur.

Ekm

Okulumuzda 2022-2023 Eğitim ve öğretim yılında  görev yapacak.Usta öğretici alımı yapılacaktır. şartlar ve resmi  yazı aşağıdaki gibidir.

Eyl

Soumluluk sınav takvimi için aşağıdaki   linke tıklayınız. Sınavlarda başaılar dileriz.

Eyl

Sevgili Öğrencilerimiz; Nakil süreçlerinin tamamlanmasının ardından kesin kayıt listeleri oluşacaktır.

Ardından kesin kayıt iş ve işlemleri 22 Ağustos 2022 tarihinden itibaren hafta içi 10.00 - 15.30 saatleri arasında yapılacaktır.

Kayıt ile ilgili detaylı bilgilendirme okul web sayfamızdan ilerleyen günlerde yapılacaktır.

Şimdilik hepinize iyi tatiller diliyor,yeni eğitim öğretim yılına hazır olarak başlamanızı temenni ediyoruz.

Nis

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Levent Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi öğretmenlerimiz ile velilerimiz arasında gerçekleştirilecek görüşmeler; eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmaması amacıyla aşağıdaki gün ve saatlerde olacak şekilde planlanmıştır.

Ara

1.DÖNEM 2. ORTAK SINAV TAKVİMİDİR.MESLEK DERSLERİNİN SINAVLARI  KENDİ  DERS SAATLERİNDE YAPILACAKTIR.

sınav takviminin alt satırlardaki açıklamaları lütfen okuyunuz.

Sınav proğramı için aşağıdaki linki tıklayınız.

Ara

Yeni göreve başlayan ders  öğretmenleri dolayısıyla  bazı sınıfların  ders proğramlarında güncelleme yapılmıştır. Güncel proğram aşağıdaki linktedir.

Ara

ÖĞRENCİ İZİN - RAPOR İŞLEMLERİ   İLE İLGİLİ KURALLAR AŞAĞIDAKİ METİNDE MEVCUTTUR. LÜTFEN TÜM VELİLERİMİZ DİKKATLİCE İNCELEMESİNİ ÖNERİYORUZ.

10. Sınıf Öğrencilerimizin Dikkatine!

26-29 Kasım tarihleri arasında DYK başvurumuzu yapmayı unutmayalım...

MEB tarafından öğrencilere tanınan  ek sorumluluk sınavı  için proğram  hazırlanmıştır.  22-26 Kasım 2021 arasında uygulanacak yeni sorumluluk sınavıı proğramına erişmek için aşağıdakı linke tıklayınız

BU SINAVLAR BİR ÖNCEKİ SENE VE DAHA ÖNCEKİ SENELERDEKİ BAŞARISIZ DERSLERİNİZİ KAPSAR.  ÖRNEĞİN 11 SINIFTAKI ÖĞRENCİ GEÇMİŞ SENELERDEKİ 9 VE 10.SINIF DERSLERDE BAŞARISIZ OLDUKLARI DERSLERDEN SINAVA GİRECEKTİR.

TABLODAKI EN SAĞDA BULUNAN AÇIKLAMA KISMINA DİKKAT EDİNİZ.