22- 26 kasım 2021 tarihleri arasında ek sorumluluk sınavları yapılacağından , yeni  ders proğramı 29 kasım 2021 tarihinden itibaren uygulanacaktır. Yeni ders proğramı gelecek hafta sitemizde duyurulacaktır

Birey ve Aile İçin Afet Bilinci Eğitimi - 2021 Afet Eğitim Yılı ile ilgili video linki aşağıdaki gibidir.

lütfen herkes izlesin.

OKULUMUZDA GÜZELLİK SAÇ BAKIM ALANINDA   2  KİŞİ VE  MODA TASARIM ALANINDA  2 KİŞİ  OLMAK ÜZERE TOPLAM 4  TANE USTA ÖĞRETİCİ GÖREVLENDİRİLMESİ YAPILACAKTIR. KONU İLE İLGİLİ İLAN VE ARANAN ŞARTLAR AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. İLGİLENEN ŞAHISLARIN BELİRTİLEN TARİHLERDE EVRAKLARI İLE OKUL MÜDÜRLÜĞÜNE BAŞVURMALARI ÖNEMLE DUYURULUR.

Ekm

Salgın sürecinde ortaya çıkan geçmiş öğrenme kayıplarının tespit edilmesi amacıyla, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülke genelinde düzenlenen "Kazanım Değerlendirme Uygulaması" okulumuz 11. sınıf öğrencilerine  27/10/2021 günü başarıyla uygulanmıştır.

Ekm

Levent Mesleki ve Teknik Anadoli Lisesi   Okul  Aile Birliği Genel Kurulu   24/10/2021 günü Rüstü Akın Mesleki ve Teknik Aradolu Lisesi Konferans salonunda yapılmıştır.

Yapılan oylama sonuçlarına göre;

Çiğdem ŞAHİN ,Fatoş ÇOLAK, Faruk GÜNEŞ ,Deniz PERÇİN  Yakup DİRİCE  yönetim kurulu  Akif ÖZSAYAN Denetim kurulu  asil üyeliğine seçilmiştir.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu

Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda eğitimde fırsat adaletini sağlamak, okullar arasındaki başarı ve imkan farklılıklarını azaltmak, Covid-19 salgını sürecinde gerçekleştirilen seyreltilmiş, uzaktan eğitim faaliyetlerinin sona erdiği yaz tatili döneminde çocuklarımızın fiziksel, sosyal-duygusal ve akademik gelişimlerini bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif eğitim faaliyetleri ile desteklemek amacıyla "Telafide Ben de Varım" Programı hazırlanmıştır.

Okulumuzun temmuz ve ağustos ayı  telafi eğitim programına aşağıdaki görsellerden ulaşabilirsiniz.

Resmi yazıya ulaşmak için tıklayınız.

"Telafide Ben de Varım" Programı Usul ve Esasları İçin tıklayınız

EK - 1 Veli İzin Dilekçesi için tıklayınız.