İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Levent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

2023-2024  Eğitim ve   öğretim yılı 1.dönem 1. ortak sınav tarihleri aşağıdaki tabloda  ve ayrıca  linklerde  belirtilmiştir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

GÜNCELLEME : 30 Ekim 2023 pazartesi gününün  tatil edilmesi nedeniyle. , sınav proğramı güncellenmiştir. Aşağıdaki link ve tablo güncel hallereni göstermektedir.

Ekm

LEVENT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKUL  AİLE BİRLİĞİ DENETİM KURULU YILLIK  ÇALIŞMA RAPORU VE  YÖNETİM KURULUNUN YILLIK  MALİ BİLANÇOSU AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

Ekm

Okul Aile Birliğimizin 2023 -2024  yıllık  Genel Kurul toplantı duyuru ve toplantı gündemi aşağıda belirtilmiştir.Tüm velilerimiz Okul Aile Birliğimizin tabi üyesidir, seçme ve seçilme hakkına sahiptir.Velilerimizi toplantı katılmasını önemle rica ederiz.

OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU.

Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUZ...

Eyl

UYGULAMA ANAOKULU  UYUM PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE;    OKULUMUZUN TANITIMI İLE İLGİLİ VELİLERİMİZE  BİLGİLENDİRME  YAPILDI.VELİLERİMİZLİN VE ÇOCUKALARIMIZIN KATILIMI İLE  SINIF İÇİ VE AÇIKHAVA ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ARAMIZA  KATILAN VELİLERİMİZ HOŞGELDİNİZ... BİZİMLE BİRLİKTE DEVAM EDEN VELİLERİMİZLE DE BİRLİKTE DEVAM ETMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ.  BAŞARILI ,SAĞLIKLI,VE MUTLU BİR EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DİLİYORUZ.

Eyl

2023-2024 Eğitim ve öğretim yılı sınıf ders programları  aşağıdaki linkte belirtilmiştir. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Eyl

2023-2024  Eğitim ve öğretim yılı örgün ve MESEM  programlarının 1.dönem başı sorumluluk sınav proğramı aşağıdaki linklerde belirtilmiştir. Program sonundaki açıklamaları  okumanız önemle duyurulur.  Sınava giren  öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

Okul Aile Birliğimizin Ağustos 2023 ayı bilançosu aşağıda gibidir.

Ağu

30 Ağustos Zafеr Bayramımız Kutlu Olsun. Başta Gazi Mustafa Kеmal Atatürk olmak üzеrе tüm şеhit vе gazilеrimizi saygıyla, minnеtlе vе rahmеtlе anıyoruz.

Ağu

Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK), Milli Eğitim Bakanlığı tarafından devlet okullarında eğitim görmekte olan öğrenciler için verilen ekstra eğitimleri nitelemektedir.

Ağu

2023-2024 Eğitim  ve öğretim yılı   kesin kayıt  işlemleri 28.08.2023-06.09.2023 tarihleri arasında  okul binamızda kayıt kabul komisyonunca yapılacaktır. Kesin kayıt için velinin anne veya babası  , varsa vasisinin kayıt esnasında öğrenci ile birlikte okulumuza  gelmesi gereklidir.

Ağu

Okul Aile Birliğimizin Temmuz 2023 ayı gelir gider tablosu aşağıda  sunulmuştur.

Tem

2022-2023 Eğitim ve öğretim yılı mezuniyet törenimiz büyük bir çoşkuyla icra edilmiştir. Törenimize okulumuzda geçmiş yıllarda müdür olarak görev yapan  Sayın Ayten TOPKARA , Sayın Ümit AYDIN, Sayın Nazlı  Hülya  DEMİRALP  katılmış olup kendilerine şükran plaketi takdim edilmiştir. Ayrıca Okulumuza büyük destek veren Türkiye Bankalar Birliği temsilcisine  teşekkür plaketi  sunulmuştur. Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki eğitim ve çalışma hayatında hayatlarında  başarılar dileriz.