Okul Aile Birliğimizin 2022-2023 Eğitim ve öğretim yılı 2.dönem bilançosudur.

2022-2023 Eğitim ve öğretim yılı  içinde öğrencilerimizin çalışmalarını sergilediği etkinlikten kareler.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.

100. yıl yolunda Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Haz

2022-2023 Eğitim  ve öğretim yılı  2.dönem sonu sorumluluk  sınav proğramı  aşağıdaki gibidir. Başarılar diliyoruz.

May

19 Mayis Atatürkü Anma ve Genclik Bayrami kutlama programi çerçevesinde düzenlenen Genclik koşusunda okulumuz atletizm takimi  Genç kızlarda Beşiktaş ilçesinde Bireysel olarak 1. ve  Takim olarak  ilçe 1.si ,

Genç  erkeklerde bireysel olarak 1.  ve Takim  olarak da ilçe 2.  olmuştur .  Şampiyonlar madalyalarini  ve kupalarini bayram  kutlama  töreninde  aldilar.

May

Rehberlik İhtiyacı Belirleme Anketi (RİBA) Lise-Veli Formu kapsamında tüm velilerimizin aşağıdaki linkteki anketi doldurmalarını önemle rica ederiz.

Nis

Okul Aile Birilğimizin   2022-2023 Eğtim ve öğretim yılı 1.dönem mali tablosu aşağıdaki gibidir.

Nis

UYGULAMA ANAOKULUMUZUN EĞİTİM ETKİNLİKLERİNDEN ÖRNEKLER.